Прилеп

Температура:
Влажност: 77%
Атм. притисок: 31053.20 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

20.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

утре

21.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 

вторник

23.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно