Прилеп

Температура:
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

17.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
претежно сончево

петок

19.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  |  -1°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-7°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-10°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно