Прилеп

Температура: 19°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

17.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
облачно

утре

18.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
локални врнежи

понеделник

19.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
претежно облачно