Прилеп

Температура: 10°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30680.69 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

17.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 

петок

19.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

21.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно