Прилеп

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

21.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

22.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  23°
умерено облачно

недела

23.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  21°
облачно

понеделник

24.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

25.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

26.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
локални врнежи

четврток

27.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  17°
локални врнежи

петок

28.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

29.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

30.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно