Прилеп

Температура: 19°
Влажност: 57%
Атм. притисок: 31357.97 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

26.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  17°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  15°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно