Прилеп

Температура: -2°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 31222.52 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

19.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 
умерено облачно