Прилеп

Температура:
Влажност: 65%
Атм. притисок: 31120.92 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

21.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  12°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
умерено облачно