Прилеп

Температура: 13°
Влажност: 39%
Атм. притисок: 30816.15 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

18.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  12°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
претежно облачно