Прилеп

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 31256.38 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 16.01.2018 12:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

16.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 

утре

17.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°

четврток

18.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 

петок

19.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
умерено облачно