Прилеп

Температура: 20°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 31459.56 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

23.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  22°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  22°
претежно облачно