Прилеп

Температура: 22°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 31425.70 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

24.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  24°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
повремени врнежи

недела

01.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
умерено облачно