Прилеп

Температура: 10°
Влажност: 69%
Атм. притисок: 31324.11 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

21.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  22°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  21°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  22°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  20°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
претежно облачно