Прилеп

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 31087.06 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 22.02.2018 21:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

22.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

23.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

25.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 

понеделник

26.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-7°  |  -2°
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-8°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

03.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  12°
претежно облачно