Прилеп

Температура: 16°
Влажност: 57%
Атм. притисок: 31222.52 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

28.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  28°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  32°
сончево

недела

30.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  33°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  34°
сончево

вторник

01.08
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  33°
сончево

среда

02.08
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  32°
сончево

четврток

03.08
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
16°  |  33°
сончево

петок

04.08
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
17°  |  33°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
18°  |  33°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
17°  |  33°
претежно сончево