Прилеп

Температура: 19°
Влажност: 39%
Атм. притисок: 31290.24 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

22.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
локални врнежи

вторник

24.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  14°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  13°
повремени врнежи

недела

29.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  14°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  16°
умерено облачно