Прилеп

Температура: -4°
Влажност: 89%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

26.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-6°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-10°  |  -1°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-13°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 

сабота

03.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  13°
претежно облачно