Прилеп

Температура: 28°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 31256.38 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

26.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  33°
повремени врнежи

утре

27.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  34°
сончево

среда

28.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
16°  |  34°
сончево

четврток

29.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
17°  |  36°
сончево

петок

30.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
17°  |  36°
сончево

сабота

01.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
19°  |  37°
сончево

недела

02.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
19°  |  32°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  26°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
13°  |  26°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
13°  |  27°
претежно сончево