Прилеп

Температура: 17°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 31425.70 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

29.05
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  22°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
11°  |  27°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
13°  |  28°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  24°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
13°  |  22°
врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  24°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  24°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  25°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  25°
умерено облачно