Прилеп

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

10.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

11.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  23°
умерено облачно

недела

12.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  21°
облачно

понеделник

13.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

14.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

15.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
локални врнежи

четврток

16.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  17°
локални врнежи

петок

17.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

18.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

19.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно