Прилеп

Температура: 17°
Влажност: 95%
Атм. притисок: 914.33 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 02.09.2014 13:28Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

02.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
15°  |  22°
врнежи и грмежи

утре

03.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
13°  |  22°
врнежи и грмежи

четврток

04.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  24°
врнежи и грмежи

петок

05.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  22°
врнежи и грмежи

сабота

06.09
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
14°  |  23°
врнежи и грмежи