Прилеп

Температура:
Влажност: 67%
Атм. притисок: 30883.88 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

19.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  12°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  10°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
претежно облачно