Прилеп

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 31290.24 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 18.12.2017 11:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

18.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 | 
облачно

утре

19.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-7°  | 
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-10°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-9°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-6°  | 
умерено облачно