Пробиштип

Температура:
Влажност: 98%
Атм. притисок: 31696.61 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

19.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
облачно

сабота

24.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

25.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
претежно облачно

понеделник

26.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-4°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-4°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
претежно облачно