Пробиштип

Температура: 12°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

15.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

16.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  23°
умерено облачно

недела

17.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

18.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
локални врнежи

вторник

19.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  18°
локални врнежи

среда

20.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
локални врнежи

четврток

21.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  19°
умерено облачно

петок

22.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

23.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

24.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  21°
умерено облачно