Пробиштип

Температура: 12°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

02.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

03.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  23°
умерено облачно

недела

04.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

05.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
локални врнежи

вторник

06.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  18°
локални врнежи

среда

07.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
локални врнежи

четврток

08.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  19°
умерено облачно

петок

09.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

10.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

11.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  21°
умерено облачно