Пробиштип

Температура: 12°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

16.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

17.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  23°
умерено облачно

недела

18.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

19.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
локални врнежи

вторник

20.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  18°
локални врнежи

среда

21.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
локални врнежи

четврток

22.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  19°
умерено облачно

петок

23.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

24.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

25.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  21°
умерено облачно