Пробиштип

Температура: -2°
Влажност: 89%
Атм. притисок: 31154.79 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

24.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  | 
претежно облачно

утре

25.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  19°
умерено облачно