Пробиштип

Температура: 19°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 31256.38 hPa
Ветар: 40.23 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

17.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
облачно

утре

18.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  14°
локални врнежи и грмежи

понеделник

19.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

24.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  13°
локални врнежи