Пробиштип

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 31662.75 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

18.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  | 
облачно

утре

19.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-5°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-8°  |  -1°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-8°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

24.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
сончево

среда

27.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
претежно сончево