Пробиштип

Температура: 15°
Влажност: 93%
Атм. притисок: 31798.20 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

26.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  18°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  16°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  16°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  17°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

04.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  17°
локални врнежи и грмежи