Пробиштип

Температура:
Влажност: 86%
Атм. притисок: 31561.15 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

16.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°

четврток

18.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
повремени врнежи

вторник

23.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно