Пробиштип

Температура:
Влажност: 63%
Атм. притисок: 31527.29 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

21.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  12°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 

петок

23.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  12°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  14°
умерено облачно