Пробиштип

Температура:
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31290.24 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

17.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°

утре

18.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-5°  |  -1°
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-7°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно