Пробиштип

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 31493.43 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 22.02.2018 16:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

22.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

23.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  | 

понеделник

26.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-8°  |  -1°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-9°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи