Пробиштип

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 31865.93 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 24.11.2017 10:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

24.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно

утре

25.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
претежно облачно

петок

01.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

03.12
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи