Пробиштип

Температура: 21°
Влажност: 35%
Атм. притисок: 31832.07 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

24.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  19°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
умерено облачно