Пробиштип

Температура:
Влажност: 62%
Атм. притисок: 31764.34 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

20.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

21.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

22.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
сончево

петок

24.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  10°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
претежно облачно