Пробиштип

Температура: 18°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 31865.93 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

23.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

24.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  21°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
10°  |  17°
облачно

вторник

26.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  21°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
умерено облачно