Пробиштип

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 31290.24 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

19.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  12°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-1°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  12°
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  11°
повремени врнежи