Пробиштип

Температура: 26°
Влажност: 54%
Атм. притисок: 31628.88 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

26.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
17°  |  34°
умерено облачно

утре

27.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
17°  |  32°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
18°  |  33°
сончево

четврток

29.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
17°  |  35°
сончево

петок

30.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
19°  |  36°
сончево

сабота

01.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
23°  |  36°
сончево

недела

02.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
21°  |  31°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
16°  |  27°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  25°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  27°
претежно сончево