Пробиштип

Температура: 16°
Влажност: 50%
Атм. притисок: 31832.07 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 23.03.2017 21:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

23.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

24.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  22°
претежно сончево

сабота

25.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  22°
умерено облачно

недела

26.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

27.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

28.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  13°
умерено облачно

среда

29.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  16°
умерено облачно

четврток

30.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

31.03
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

01.04
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  15°
умерено облачно