Пробиштип

Температура: 17°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 31832.07 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пробиштип е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштип

денес

29.05
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
11°  |  24°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
12°  |  26°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  26°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
14°  |  25°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
16°  |  22°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
13°  |  23°
локални врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
14°  |  24°
повремени врнежи

вторник

06.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
15°  |  23°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Пробиштип - Временска прогноза за Пробиштиптемпература:
16°  |  23°
умерено облачно