Радовиш

Температура:
Влажност: 71%
Атм. притисок: 31662.75 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

22.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  23°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  14°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  14°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
умерено облачно