Радовиш

Температура:
Влажност: 99%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

19.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
облачно

среда

21.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
облачно

четврток

22.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

26.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-2°  | 
умерено облачно

вторник

27.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-4°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
умерено облачно