Радовиш

Температура: 13°
Влажност: 61%
Атм. притисок: 31087.06 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

18.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  10°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
снег

петок

23.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
локални врнежи