Радовиш

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 31154.79 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

21.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

утре

22.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-3°  | 

вторник

23.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-10°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-2°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
умерено облачно