Радовиш

Температура: 22°
Влажност: 27%
Атм. притисок: 31595.02 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

22.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
повремени врнежи

среда

25.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  14°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  14°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
умерено облачно