Радовиш

Температура: -1°
Влажност: 88%
Атм. притисок: 31730.47 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

21.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  | 
умерено облачно

утре

22.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

четврток

23.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  10°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  12°
претежно облачно