Радовиш

Температура: 15°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 31696.61 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Радовиш е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиш

денес

26.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
10°  |  18°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
11°  |  15°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  15°
облачно

сабота

30.09
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  18°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Радовиш - Временска прогноза за Радовиштемпература:
 |  21°
локални врнежи и грмежи